Ηλιοβασίλεμα στην Πέρδικα!

Το ηλιοβασίλεμα είναι για πολλούς μια από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ημέρας.
Πολλά τραγούδια και ποιήματα έχουν γραφτεί για να εξυμνήσουν την όμορφη και πολύχρωμη αυτή στιγμή.
Αν ανήκετε σε αυτούς που τους αρέσουν τα ηλιοβασιλέματα η Πέρδικα είναι ο κατάλληλος προορισμός για εσάς, ή και αν ακόμη δεν ανήκετε να είστε σίγουροι ότι τα ηλιοβασιλέματα στην Πέρδικα θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη.
Η χαρισματική υψομετρική τοποθεσία της Πέρδικας,η καθαρή ατμόσφαιρα και ο ανοικτός ορίζοντας σε συνδυασμό με τις αντανακλάσεις της θάλασσας, θα σας χαρίσουν μερικά από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα που έχετε δεί!
Είτε μόνοι ή με παρέα υπάρχουν πολλοί τρόποι και τοποθεσίες για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα στην Πέρδικα!
Πρώτος και καλύτερος: πάρτε τον καφέ σας ή το ποτό σας στο χέρι και 10 λεπτά πριν το ηλιοβασίλεμα βγείτε στο Παρατηρητήριο.Η θέα είναι καταπληκτική και θα έχετε μπροστά σας τα Σύβοτα και θα δείτε τον ήλιο να χάνεται πίσω από την Κέρκυρα γεμίζοντας τον ουρανό χρώματα!
Καθίστε αρκετή ώρα μετά τη δύση του ήλιου και θα δείτε τα πρώτα φώτα να ανάβουν στα Σύβοτα και την Κέρκυρα, τα πλοία της γραμμής να περνούν φωταγωγημένα, και σιγά σιγά τον ουρανό να γεμίζει αστέρια!

Λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα στη θέση παρατηρητήριο με θέα τα Σύβοτα και την Κέρκυρα!

Μια δεύτερη εντυπωσιακή επιλογή είναι, να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα από τον εξώστη στον συνοικισμό του Αρίλλα που βρίσκετε περίπου στη μέση της διαδρομής για τις παραλίες Καραβοστάσι και Αρίλλα.
Η θέα είναι φανταστική και βλέπετε τον κόλπο και το λιμανάκι του Αρίλλα, την Κέρκυρα και τους Παξούς!

Ηλιοβασίλεμα από τον τον εξώστη στον συνοικισμό Αρίλλα!

Μία εξίσου ετυπωσιακή επιλογή είναι να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα στην Αγία Παρασκευή και συγκεκριμένα από τον δρόμο που πηγαίνει για Σύβοτα.
Από εκεί βλέπετε από ψηλά την παραλία,το νησάκι,το ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής και την Κέρκυρα.
Ο συνδυασμός της ομορφιάς του τοπίου, με τα χρώματα της θάλασσας και τα χρώματα του δειλινού θα σας αποζημιώσουν.

Ηλιοβασίλεμα στην Αγία Παρασκευή!

Αν πάλι βρίσκεστε σε κάποια από τις παραλίες της Πέρδικας την ώρα του ηλιοβασιλέματος απλά απολαύστε!
Μπορεί η Σαντορίνη να είναι γνωστή για τα ηλιοβασιλεματά της αλλά αν δεν έχετε δει ηλιοβασίλεμα στην Πέρδικα δεν έχετε δει τίποτα!
Απολαύστε παραμυθένια ηλιοβασιλέματα και αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει αγκαλιά με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας καθώς ο ήλιος χάνεται πίσω από την Κέρκυρα!

Απολαμβάνοντας κολύμβι και ηλιοβασίλεμα στην παραλία του Αρίλλα!

Go to the top of the page